Benodigde documenten

Als u een woning aangeboden krijgt dan moet u een aantal gegevens meenemen, zodat wij kunnen controleren of u daadwerkelijk in aanmerking kunt komen voor de aangeboden woning. Indien de gegevens niet compleet of correct zijn, vervalt de aanbieding en nodigen wij de volgende kandidaat uit. Het gaat om de volgende gegevens, zowel van u als van uw eventuele medebewoner(s):

  • een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart);
  • gegevens over het inkomen van het huishouden. Het huishoudinkomen is de optelsom van de verzamelinkomens van de huurder en (indien van toepassing) meerderjarige medebewoner(s). Inkomen van minder- en meerderjarige kinderen telt niet mee. Het inkomen wordt aangetoond via een recente inkomensverklaring én recente inkomensgegevens bijvoorbeeld een loonstrookje en/of uitkeringsspecificatie.
  • recente inkomensgegevens van de afgelopen 3 maanden. Bijvoorbeeld loonstrookjes en/of uitkeringsspecificaties;
  • een uittreksel uit het bevolkingsregister met gegevens over uw woon- of verblijfplaats en uw woonhistorie (staat u op dit moment ingeschreven in de gemeente dan hoeft u het uittreksel niet te verstrekken)
  • een verhuurdersverklaring die ingevuld en ondertekend is door uw huidige verhuurder (huurt u op dit moment een woning van Woningstichting Voerendaal dan hoeft u de verklaring niet te verstrekken)

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden