Geef uw mening over de dienstverlening van Woningstichting Voerendaal

Publicatiedatum: 04-02-2020

Woningstichting Voerendaal wil graag weten hoe haar huurders denken over de dienstverlening. Bent u tevreden of kan het beter? Wat gaat er goed en welke verbeterpunten ziet u?

Om daar achter te komen gaat het bedrijf KWH vanaf medio februari een jaar lang diverse huurders benaderen met een digitale of telefonische vragenlijst .

De dienstverlening gaat op vijf onderdelen getoetst worden: de dienstverlening bij het zoeken naar en betrekken van een nieuwe woning, bij het opzeggen van de huur, bij reparaties, bij grotere onderhoudswerkzaamheden en de algemene dienstverlening van Woningstichting Voerendaal.

Iedere maand worden enkele huurders, die met bovengenoemde thema’s te maken hebben gehad, gevraagd naar hun mening. Het onderzoek is anoniem. Als woningstichting krijgen wij alleen de eindscores per vraag door zonder een naam of adres. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u meedoet aan dit onderzoek en hopen op een grote deelname, zodat wij kunnen blijven werken aan de verbetering van onze dienstverlening.