Nieuwbouw Tenelenweg en Laurentiusplein feestelijk geopend

Publicatiedatum: 23-06-2017

Afgelopen vrijdag 23 juni heeft de feestelijke opening van het nieuwbouwproject aan het Laurentiusplein en de Tenelenweg in Voerendaal plaatsgevonden. Middels een wandeling rondom het Laurentiusplein en de Tenelenweg werd het publiek in beeld en woord meegenomen naar de geschiedenis van het ondernemerschap in de wijk. Want wie zijn verleden niet kent, begrijpt zijn toekomst niet. Na de terugblik naar het verleden was het tijd voor het heden en de toekomst en droeg directeur-bestuurder Léon Creugers de wijk op symbolische wijze over aan de voorzitter van buurtvereniging Barbara, de heer Jeu Smeets, en aan burgemeester Houben. De foto's hieronder geven een kleine impressie van de middag. Om u een goed beeld te geven van de nieuwe wijk hebben we een film gemaakt waarin u onder andere de verschillen tussen de oude en nieuwe woningen kunt zien. De film kunt u hier bekijken.