Succesvolle seniorenmiddag

Publicatiedatum: 17-05-2018

Op 16 mei jl. heeft bij Woningstichting Voerendaal een seniorenmiddag plaatsgevonden. Onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai werden vragen gesteld over alles wat met het huren van seniorenwoningen te maken heeft. Bijvoorbeeld welke seniorenwoningen heeft de woningstichting in de gemeente Voerendaal, hoe kom ik in aanmerking voor een seniorenwoning, hoe kan ik mij inschrijven als woningzoekende. Ook de WMO-consulent van de gemeente Voerendaal kreeg vragen over het oplossen van problemen om zelfstandig te blijven wonen. In onze brochure over wonen op leeftijd kunt u meer hierover lezen, de brochure is op te halen bij ons op kantoor of kunt u hier inzien. Kon u niet aanwezig zijn op 16 mei, maar heeft u nog wel vragen over het huren van een woning, bel ons dan op of nog beter, kom bij ons op kantoor langs. De koffie staat voor u klaar.