Huurdersonderhoud, SA

De huurder is voor een aantal onderhoudszaken en reparaties (storingen) in de woning zelf verantwoordelijk. Woningstichting Voerendaal heeft over dit onderhoud van en door de huurder een brochure uitgegeven: "Het Huurders ABC".

Bent u lid van het Serviceabonnement?*

U heeft aangegeven geen lid te zijn van het service abonnement, het onderhouds- of reparatieonderwerp dat u heeft gekozen dient derhalve door u zelf te worden uitgevoerd of opgelost.

Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met ons als u vragen heeft 045-5751274.

U heeft aangegeven lid te zijn van het service abonnement, het onderhouds- of reparatieonderwerp dat u heeft gekozen wordt door Woningstichting Voerendaal uitgevoerd. Voer onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.